telegrami
Splošno

Se veselite prihoda novorojenčka? Potem vas utegne presenetiti tudi to …

V veselem pričakovanju novorojenčka več mesecev nestrpno čakamo na datum, ki predvideva prihod otroka na svet. Kljub temu, da imamo že vnaprej postavljen točen datum tega veselega dogodka, bomo morda deležni presenečenja – datum je le redko povsem zanesljiv, pogosteje se zgodi, da novorojenček že prej prihiti na svet ali pa ima kakšen dan zamude. 

Zato moramo biti na porod dobro pripravljeni, da nas presenečenje ne bo vrglo iz tira. To pa ne velja le za nosečnico, temveč tudi za njene bližnje. Že res, da v tej vlogi ne bomo imeli veliko dela s porodom, bo pa treba pripraviti ustrezne čestitke ob rojstvu in ustvariti kar se da prijetno izkušnjo za novopečeno družino.

Za čestitke ob rojstvu imamo na voljo celo vrsto zelo posrečenih opcij. Ne moremo podati le enega samega predloga, veliko je odvisno od tega, kako blizu smo si z družino in kakšna voščila se po navadi pričakujejo. Se pa splača že pravočasno pobrskati po ponudbi, da bomo dobro pripravljeni, ko napoči čas za voščilo.

telegrami-fantek

Pomoč pri pripravi čestitke ob rojstvu

Čestitka ob rojstvu je prvo voščilo za rojstni dan novorojenčku, namenimo pa jo tudi mamici oziroma celi družini. Gre za edinstven dogodek, zato je treba pripraviti prisrčno voščilo, ki se bo vtisnilo v spomin. Če si sami ne moremo domisliti pravih besed, si lahko na različne načine pomagamo.

Zelo domiselne rešitve najdemo kar na spletu, na https://minimu.si/verzi-ob-rojstvu/ so pripravljeni prisrčni verzi za čestitko ob rojstvu. Voščilnica, opremljena z lepim verzom in podpisom, je lahko že čisto dovolj, da posredujemo svoje čestitke in lepe želje mladi družinici. Brskamo lahko med mnogimi izbranimi verzi, seveda pa lahko dopišemo še svoje sporočilo in posvetilo. 

Takšni voščilnici lahko dodamo še kakšno drobno darilce, ki bo popestrilo ta nepozabni dogodek. To nam omogočajo telegrami, ki so načeloma najboljša izbira za voščila ob rojstvu otroka. Najdemo lahko zelo prepričljivo ponudbo telegramov, ki so pripravljeni prav za ta namen. Zadovoljni bomo z domiselnimi darilnimi paketi, ki so kot nalašč tako za novorojenčka kot za mamico oziroma celo družino.

Kako dostavimo telegram v porodnišnico?

Srečo imamo, da lahko pri pripravi in pošiljanju telegramov računamo na storitve ponudnikov, ki se ukvarjajo prav s takšnimi opravili. Vse skupaj je možno namreč opraviti kar preko spleta, nato bo telegram v porodnišnico dostavljen s hitro pošto.

To nam omogočajo ponudniki telegramov, ki imajo zelo lepo urejene spletne strani. Iz udobja domačega naslanjača lahko pripravimo svoje naročilo. Izberemo telegram, kar sami lahko sestavimo darilni paket ali pa se odločimo za kak že pripravljen paket. Uredimo tudi vsebino voščilnice in dodamo osebno posvetilo. 

Da bo telegram v porodnišnico prišel pravočasno, kar preko spleta oddamo naročilo – ponudnik bo naročilo prejel, pripravil darilni paket in poskrbel tudi za hitro dostavo. Tako s celotnim postopkom pravzaprav nimamo veliko dela, dostava telegrama je naloga za ponudnika, sami moramo oddati le naročilo. Pomembno je zgolj to, da telegram pravočasno naročimo, da bo dostavljen v porodnišnico ob pravem času.

Kdaj bo prišel telegram v porodnišnico?

Za naročilo telegrama nimamo veliko časa. Rojstva otroka ne moremo točno napovedati, zato bomo telegram verjetno naročili takrat, ko dobimo obvestilo, da je novorojenček prišel na svet. Takrat je treba telegram v porodnišnico dostaviti najkasneje v nekaj dneh, saj v primeru, da ni kakšnih velikih težav, družina že kmalu zapusti porodnišnico in se vrne domov.

Na srečo ponudniki telegramov dostavljajo pošiljke s hitro pošto, kar pomeni, da bo telegram kmalu na cilju. Običajno je treba počakati le en dan, za pravočasno oddana naročila pa je možna dostava tudi v istem dnevu.