nalepka-otroska-soba
Splošno

Malčke navdušujejo stenske nalepke za otroško sobo

Ureditev otroške sobe je treba dobro načrtovati, saj malčki potrebujejo kar dosti opreme in primerno okolje za svoj prosti čas in druge aktivnosti. Hkrati pa se splača pustiti tudi nekaj svobode pri oblikovanju in kasneje morda še kaj prilagoditi. 

Otroci hitro odraščajo, ob tem se spreminjajo njihovi okusi in tudi njihovo okolje mora to odražati. Ravno zato so stenske nalepke za otroško sobo tako priljubljena opcija, v tej vlogi se odlično obnesejo. Navdušijo lahko tudi tiste otroke, ki imajo zelo visoka pričakovanja pri urejanju svoje sobe.

Stene so namreč pogosto precej neizkoriščene. Imajo veliko površino, na njej pa najdemo le redke poudarke, recimo kakšne police, morda kakšno sliko ali drugo dekoracijo. Seveda bo nekaj površine zasedla preostala oprema, kot so omare, mize, postelje … A še vedno izstopa velika enobarvna površina, ki v otroški sobi ni ravno priljubljena.

 Tu nam stenske nalepke za otroško sobo ponujajo bistveno boljši učinek, in to za nižjo ceno ter z bistveno manj truda, kot če bi se lotevali barvanja zidov v kakšnih atraktivnih podobah. S takšnimi nalepkami bomo gotovo dosegli pravi učinek, saj jih je mogoče pripraviti po naročilu.

Stenske nalepke za otroško sobo po naročilu

Ponudba na tem področju je precej pestra, najdemo lahko tudi kakšne že pripravljene nalepke z zanimivimi dekorativnimi motivi. 

A še bolj atraktivna je možnost izdelave stenskih nalepk po naročilu, tu se šele izkaže, kako velik potencial ima takšna dekoracija. Ne le za otroške sobe, temveč tudi za druge stanovanjske prostore, nenazadnje pa takšno opremo lahko s pridom izkoristimo tudi v poslovnih prostorih in drugih okoljih.

Na praznih stenah bodo stenske nalepke za otroško sobo naredile odličen dekorativni učinek

Za to bomo potrebovali kvalitetne nalepke. Če nas zanimajo stenske nalepke za otroško sobo ali za druge prostore po naročilu, bomo iskali ponudbo pri strokovnjakih, ki se ukvarjajo s takšnimi storitvami. Imamo visoka pričakovanja, zato se ne moremo sprijazniti z vsako ponudbo. Zanesemo se na mojstre, kot je podjetje Ddesign

Prednost izkušenih mojstrov s tega področja je v tem, da ponujajo celovite rešitve od začetka do konca. Ker so nalepke namenjene popolni preureditvi prostorov, je zelo pomembno, da imamo dobro podporo izvajalca skozi celoten postopek.

Najprej je treba motive načrtovati in pripraviti v ustrezni obliki, da se lahko natisnejo na samolepilno folijo. Že to je lahko velik zalogaj, saj morajo biti motivi skrbno izbrani in kvalitetno pripravljeni, da bodo dobro izpadli kot stenske nalepke za otroško sobo.

Še bolj pomembno je, da se ta vizija ustrezno realizira, za kar poskrbijo strokovnjaki. Motive se pripravi v digitalni obliki, ki omogoča tiskanje v visoki ločljivosti. Na ta način se pripravljajo folije, ki jih je možno namestiti na steno in na razne druge površine. Ddesign pripravlja kakovosten material za različne namene, to ponudbo lahko vedno dobro izkoristimo.

Stenske nalepke za otroško sobo in druge stanovanjske prostore

Že doma bomo našli kar nekaj možnosti za namestitev dekorativnih stenskih nalepk. Vsak prostor v stanovanju nam ponuja velike površine, na katerih bo tovrstna dekoracija zelo posrečena. Najbolj značilne so sicer stenske nalepke za otroško sobo, a prav tako se dobro izkažejo na drugih površinah, recimo v spalnici za odrasle, v dnevni sobi, tudi v kuhinji in celo v kopalnici. Vedno računamo na čudovit učinek, če seveda imamo dobro pripravljen material.

Ne le stenske nalepke za otroško sobo, tudi v drugih prostorih lahko na ta način popestrimo stene

Ni nujno, da gre vedno za dekorativne nalepke. Pogosto so recimo stenske nalepke za kuhinjo namenjene tudi zaščiti površin, ki so v tem prostoru na udaru vlage, maščobe in druge umazanije. Občutljivi materiali v takšnih razmerah ne bodo dolgo zdržali, pametno jih je zaščititi. Če za to uporabimo stenske nalepke, bomo dosegli zelo dobro kombinacijo odlik, saj pripomoremo tudi k dekoraciji prostora. Zato se uporabljajo zanimive stenske nalepke, s katerimi bomo kuhinjo lepo popestrili, hkrati pa nam material ponuja še dobrodošlo funkcionalnost. Tudi stenske nalepke za kuhinjo lahko pripravimo po naročilu, tu je predvsem pomembno to, da lahko nalepke poljubno oblikujemo, da se s svojimi dimenzijami in oblikami skladajo s preostalo opremo in omogočajo zaščito najbolj izpostavljenih kuhinjskih površin. Vedno je pomembno tudi to, da lahko stenske nalepke za otroško sobo in druge prostore enostavno namestimo na svoje mesto, kjer bodo tudi zanesljivo ostale.

Kako namestimo stenske nalepke za otroško sobo?

Dekoracije otroške sobe in drugih prostorov s stenskimi nalepkami se lahko lotimo kar sami. Nalepke so namreč pripravljene tako, da omogočajo namestitev v lastni režiji. Dekorativni motivi so natisnjeni na praktični samolepilni foliji, ki jo z nekaj spretnosti nalepimo preko čiste in dobro pripravljene površine. Ne bomo se ukvarjali z lepili, barvami in drugimi packarijami, steno le očistimo in posušimo, nato je pripravljena na lepljenje nalepke.

Seveda nam lahko stenske nalepke za otroško sobo pomagajo nalepiti tudi mojstri, tako se izognemo morebitnim težavam in si prihranimo nekaj dela. V vsakem primeru pa lahko pričakujemo zelo atraktiven končni rezultat, in to za relativno nizko ceno, tudi če se odločimo za izdelavo po naročilu in pomoč pri namestitvi nalepk na steno.