telegrami-naslovna
Splošno

Telegram je lahko čudovito darilo!

Izbira darila je zahtevna naloga, ki jo moramo uspešno opraviti. Obdarujemo se ob nekaterih posebnih priložnostih, ki narekujejo izbiro posrečenih daril. Najbolj značilna so darila za rojstni dan, a tudi ob drugih priložnostih lahko izberemo kakšno darilo, s katerim najbolje pokažemo, da nam obdarovanec veliko pomeni.

Tu imamo na izbiro kar nekaj različnih možnosti, med katerimi se odločamo. Seveda ne moremo preprosto zanemariti svoje naloge, splača se ji posvetiti nekaj več pozornosti. Upoštevamo predvsem to, za kakšno priložnost gre. Izbiramo namreč različna darila za različne priložnosti. Enako pravzaprav velja že za voščila. Namesto običajnega telefonskega voščila se recimo odločimo poslati telegram za rojstni dan. Takšne možnosti so lahko zelo domiselne in imajo bistveno boljši učinek kot voščila, ki smo jih vsi že dobro vajeni.

Kako poslati telegram za rojstni dan?

Če se odločimo poslati telegram za rojstni dan, bomo imeli sicer nekaj več dela kot z običajnim telefonskim voščilom. Najti moramo pravi telegram in ga pravočasno naročiti, da bo dostavljen ob dogovorjenem datumu. Na srečo se lahko obrnemo na ponudnike takšnih storitev – nakup telegrama lahko opravimo kar preko spleta pri ponudnikih, ki hkrati opravljajo tudi dostavo. Tako imamo na voljo zelo elegantno rešitev za posrečeno presenečenje, ki bo lahko zanimiv poudarek rojstnemu dnevu.

Celoten postopek je povsem enostaven. Obiščemo spletno stran, ki nam omogoča poslati telegram za rojstni dan. Tam imamo običajno ponudbo različnih telegramov. Lahko se odločimo le za voščilnico, že tu imamo kar dosti posrečenih možnosti. Lahko pa se seveda odločimo tudi za telegram s kakšnim darilcem, kot se spodobi za voščilo ob rojstnem dnevu. Darilni paketi so zelo zanimivi, z njimi bomo gotovo navdušili. Če se že odločimo poslati telegram za rojstni dan, je pametno te možnosti kar najbolje izkoristiti. Ponudniki imajo v prodaji posrečene darilne pakete, pogosto lahko telegram sestavimo tudi sami. Poleg tega bomo gotovo dobili tudi zanimivo ponudbo za druge priložnosti, ob katerih se spodobi poslati telegram. Za rojstni dan in druge priložnosti bomo gotovo dobili posrečene darilne pakete in prilagojene voščilnice.

telegrami

Telegram za mami ob rojstvu otroka

Ob rojstvu otroka se gotovo spodobi pripraviti kakšno presenečenje. To je namreč edinstvena priložnost, ob kateri se odločamo za izbrana darila in prisrčna voščila. Sploh če gre za kakšne bližnje sorodnike ali prijatelje, moramo izbrati posrečeno darilo, s katerim posredujemo lepe želje novopečeni družinici. Pripravimo seveda tudi voščilo, ki pritiče takšnemu dogodku.

Telegram je izvrstna izbira. Računamo na to, da bomo dobili zelo posrečene darilne pakete, pogosto je to prav telegram za mami, najdemo pa tudi darilne pakete za novorojenčke oziroma za celo družino. Tako ali tako pa imamo možnost sestaviti svoj darilni paket, tudi za mamice – na https://izzie.si/kategorija-izdelka/telegrami/sestavi-paketek/za-mamice/ je ta možnost, ki nam ponuja na izbiro celo vrsto posrečenih darilnih izdelkov. Če se odločimo sestaviti svoj telegram, bomo lahko v vsaki situaciji dosegli izvrsten učinek. Tudi sicer lahko pri telegramih pričakujemo dosti prilagodljivosti, gotovo bo možno pripraviti osebno posvetilo in čestitko, a nekateri ponudniki omogočajo še dodatne prilagoditve za telegram za mami. 

Kaj izberemo za telegram za mami?

Pobrskamo lahko po že pripravljenih darilnih paketih, ki so pogosto čisto dovolj, če želimo pripraviti prisrčno presenečenje ob rojstvu otroka. Tu imamo na voljo celo vrsto kompletov darilnih izdelkov. Pogosto telegram za mami vključuje kakšno malenkost, ki bo mamico navdušila ali nasmejala. Priljubljeni so kakšni sladki priboljški, ki so vedno dobrodošli, klasična izbira je tudi sveže cvetje, ki se lepo ujema s prisrčno čestitko. Lahko pa ima telegram za mami tudi kakšne druge posrečene izdelke, recimo naravno kozmetiko, ročno izdelane modne dodatke in podobno. Te izdelke vključujejo že pripravljeni paketi, lahko pa telegram za mami sestavimo sami.

Seveda telegram ne vključuje le darilca, to po navadi niti ni glavni namen. S telegramom želimo posredovati lepe želje, zato potrebujemo tudi voščilnico, nato je treba pripraviti osebno posvetilo. Tu se moramo nekoliko potruditi, lepo je, če sami pripravimo nekaj besed, lahko pa dodamo tudi kakšen primeren verz.

Kako sestaviti voščilo ob rojstvu?

Telegram pošiljamo ravno zato, da bi lahko posredovali svoje voščilo. Seveda nosijo svoje sporočilo tudi izdelki, ki jih vključimo v darilni paket, a del tega je tudi izbrana voščilnica. Ta ne more ostati prazna, ponuja nam dovolj prostora, da pripravimo lepo voščilo ob tej posebni priložnosti.

Brez skrbi, ni se treba pretirano obremenjevati z oblikovanjem pravega spisa. Pravzaprav lahko tu uberemo bližnjico, odločimo se za kak verz, pogosto lahko izbiramo s seznama, ki ga ob voščilnici predstavi ponudnik telegramov. Verzi za voščilo ob rojstvu so lahko izredno posrečeni – ponudniki telegramov izbirajo prisrčne in domiselne verze, lahko pa jih najdemo tudi sami. 

Seveda lahko voščilo ob rojstvu pripravimo tudi sami. Tako bo voščilo še bolj osebno in prisrčno. Spet pa ni treba preveč komplicirati. Čisto dovolj bo, če napišemo nekaj besed in dodamo svoj podpis, toliko da prenesemo lepe želje v svojih lastnih besedah. Gotovo bo tudi takšno voščilo prejemniku veliko pomenilo, tudi če ni kakšna literarna mojstrovina. Pogosto si seveda vzamemo več časa in pripravi voščila namenimo več truda, tako da res pripravimo zelo posrečeno voščilo, s katerim bomo navdušili, a vsako voščilo bo v tej situaciji dobro sprejeto.

Voščilo ob rojstvu zapišemo na lično voščilnico

Nič manj kot samo voščilo ob rojstvu ni pomembna voščilnica, ki sporočilo prenaša. Tudi tu imamo ogromno izbire in veliko različnih možnosti. Ponudniki telegramov pripravljajo posebne voščilnice za različne priložnosti, prav za rojstvo otroka gotovo ponujajo pestro izbiro posrečenih voščilnic. Odločamo se med kakšnimi šaljivimi in hudomušnimi ter med bolj uglajenimi in elegantnimi. Odvisno seveda od tega, kakšen odnos imamo z družino in kakšen učinek želimo doseči ob voščilu. Gotovo pa lahko pričakujemo, da bomo v ponudbi našli pravi telegram za to. 

Telegram ob rojstvu dostavimo v porodnišnico

Ena izmed posebnosti telegrama je ta, da ga dostavljamo kar v porodnišnico, če gre seveda za telegram ob rojstvu otroka. Tu so v veliko pomoč tisti ponudniki, ki to storitev že vključujejo v ponudbo telegramov. Na enem mestu bomo dobili vse, kar potrebujemo za dostavo posrečenega telegrama v porodnišnico.

Se moramo pa vnaprej prepričati, da bo to zares možno. Pri izbranem ponudniku pobrskamo po dodatnih informacijah, tam gotovo piše, kako se opravlja dostava in kaj lahko od te pričakujemo. Običajno se telegram ob rojstvu pošlje po hitri pošti, da pride pravočasno v porodnišnico. Poiščemo ponudnika, ki zagotavlja hitro dostavo in ima hkrati tudi bogato izbiro, tako da ne bomo naleteli na kakšne omejitve. Takšno ponudbo ima Izzie, spletni ponudnik telegramov. Pričakujemo lahko izvrstno izkušnjo pri naročilu telegrama, gotovo bo možno najti prave rešitve za posredovanje voščila v porodnišnico. Poleg tega je možno telegram enostavno preusmeriti, če slučajno ne pride pravočasno na svoj naslov.

Tako imamo priložnost, da mlado družinico navdušimo s posrečenim darilcem, ki je v porodnišnici gotovo lepo presenečenje. Že z vsemi izbirami, ki jih imamo ob nakupu telegrama, se odpirajo številne dobre priložnosti za obdarovanje, nato pa postavijo piko na i preostale storitve ponudnikov, ki lahko izvedejo kompletno dostavo izbranih izdelkov v porodnišnico. Zanimivo je recimo tudi to, da bo cena za telegram precej dostopna, sploh če se odločamo za telegram ob rojstvu – teh tako ali tako ne pošiljamo toliko, da bi imeli z njimi velike stroške.

Glede na to, da imamo na voljo res posrečene možnosti, se gotovo splača pobrskati po ponudbi in izbrati telegram, ki bo ob rojstvu otroka res kar najbolj posrečen.

telegrami-postar