Digitalni-tisk-solvent-2
Splošno

Poskrbite za vašo prepoznavnost

Kako poskrbeti za prepoznavnost podjetja in ponudbe? To dosegamo na različne načine, najbolj opazno pa gotovo s promocijo, ki ponuja izvrstne učinke. Izbrati moramo prave promocijske izdelke, s katero bo promocija zares učinkovita!

Pogosto najdemo zanimivo ponudbo učinkovitega promocijskega materiala kar na enem mestu. To ponujajo tiskarne, ki pripravljajo promocijska gradiva, tiskajo lahko na različne materiale in odgovorijo na vse zahteve svojih strank. Tiskarna R300 ima ponudbo, s katero prepriča tudi zahtevnejše naročnike. Na te mojstre se lahko obrnemo tudi pri izdelavi kakšnih posebnih promocijskih izdelkov, saj omogočajo tiskanje na raznovrstne materiale.

Velik potencial ima tisk majic

Z vidika prepoznavnosti je gotovo pametno izpostaviti tisk majic, prav tu namreč najdemo velik potencial za promocijo. Promocijske majice niso nikakršna novost, a le redkokdaj se res dobro izkoristijo. Če imamo možnost za tisk majic, lahko pripravimo izredno učinkovit promocijski material, ki bo uspešno ponesel naša promocijska sporočila med ciljno publiko.

Ravno to je prednost, ki jo imajo promocijske majice. Ponujajo nam veliko in opazno površino, na katero natisnemo skrbno pripravljene promocijske motive. Nato se majice uporabljajo v javnosti in v mnogih okoljih, kjer sporočila dosegajo ciljno publiko. Pričakujemo lahko, da bodo imele promocijske majice veliko boljši učinek kot promocijski material, ki ostane nekje v predalu ali celo v smeteh.

Gotovo bo za prepoznavnost tisk majic prava izbira. Tudi zato, ker imamo pri tisku na tekstil še mnoge druge možnosti. Majice so najbolj značilne, a v resnici imamo iz naravnih in sintetičnih tkanin izdelane še mnoge druge izdelke, ki so prav tako primerni za promocijo. Tu gre izpostaviti še dežnike, kape, torbe in podobne izdelke, ki jih opremimo na enak način, kot deluje tisk majic. Prepoznali bomo nekatere posebne prednosti, s katerimi pridemo do izvrstnega učinka pri promociji na ta način. Gotovo se splača te možnosti dobro izkoristiti, če ciljamo na maksimalno prepoznavnost. Tisk majic nam nudi celo vrsto različnih rešitev, s katerimi pridemo do izvrstnega rezultata.

digitalni tisk

Tisk nalepk je enostavnejši, a prav tako učinkovit

Če iščemo enostavnejši in cenejši promocijski material, se bomo omejili na tiskovine na papirju. Tudi tu imamo kar dosti izbire, pravzaprav še več, kot če bi se odločili za tisk na tekstil. Zelo zanimive so nalepke, ki so lahko izredno posrečeno promocijsko sredstvo. Uporabljajo se za različne namene, gotovo pa je možno tisk nalepk dobro izkoristiti, če imamo prave ideje.

Spet je pomembno predvsem to, da pripravimo učinkovite promocijske motive. Nalepke so načeloma manjše od majic in ne nudijo toliko prostora, verjetno bomo morali biti nekoliko bolj domiselni pri pripravi ustreznih promocijskih motivov. A vseeno pridejo ti motivi zelo do izraza, zato imamo lahko visoka pričakovanja – še posebej, če se odločimo za izdelavo kakšnih neobičajnih nalepk, imamo tudi možnost oblikovanja po naročilu. Za to potrebujemo ustrezno tiskarno, na https://r300.si/tisk-nalepk-in-etiket je ponudba za tisk nalepk in etiket po naročilu, kar lahko dobro izkoristimo pri različnih projektih, ne le pri promociji.

Nenazadnje se nalepke in etikete uporabljajo še za mnoge druge namene, tudi za označevanje izdelkov, za usmerjanje in opozarjanje. Uspešno lahko posredujemo različne informacije, saj pri tem izkoristimo iste odlike, ki jih imajo nalepke tudi pri promociji. Zato je tisk nalepk zelo koristen in z zanimanjem bomo pregledali možnosti, ki jih tiskarji nudijo na tem področju.

Pomembno je predvsem to, da se odločimo za kakovostne nalepke, ki bodo svoje delo res zanesljivo opravile. To velja še posebej v primeru, da nameravamo nalepke lepiti na različne materiale, morda tudi na zunanje površine. Tu se srečamo z izzivi, na katere se moramo posebej pripraviti, saj tisk nalepk ni vedno primeren za takšne naloge. Včasih imamo posebne zahteve in iščemo posebne rešitve, za to bomo potrebovali specializirano tiskarno, ki se ukvarja prav z nalepkami.

Digitalni-tisk-solvent-2