električni-invalidski-voziček
Splošno

Invalidski voziček, ki vas bo navdušil

Invalidnosti se nekateri težko prilagodijo, še posebej, če jih je doletela iznenada. A če invalidnim osebam stojimo ob strani, je situacija lahko veliko lažja. Pomembno je, da jim ponudimo vso potrebno opremo, ki jim lahko v veliki meri olajša življenje.

Invalidski voziček je vsekakor obvezna oprema. A še preden si ga izposodite ali kupite novega ali rabljenega, preglejte možnosti, ki obstajajo na trgu.

Odlična izbira je na primer zložljiv invalidski voziček, saj ponuja visoko mobilnost in neodvisnost. Poleg tega je za voziček za invalidne osebe pomembno tudi to, da je lahek in kompakten. Preveriti je treba, ali je sprednji del vozička dovolj tog, da daje trdnost in učinkovite vozne lastnosti.

Zložljiv invalidski voziček je enostaven za uporabo saj se lahko enostavno in brez težav zloži, prav tako pa ga odlikuje tudi to, da ne porabi veliko dodatnega prostora, kar pomeni da se ga lahko vzame kamorkoli s seboj in v katero koli prevozno sredstvo.

Voziček ima odlično podvozje in gume s katerimi bo oseba lahko premagovala različne terene, prav tako pa bo lahko odšla tudi na avtobus, saj tak voziček nebo zavzel veliko prostora in motil drugih oseb. Zložljiv invalidski voziček je na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih tako, da je na voljo vsem posameznikom z dotičnimi težavami.

Pri zložljivem invalidskem vozičku je zelo pomembna kakovost gum, saj imajo tla različne površine na katerih mora biti invalidski skuter stabilen in trden, da ne pride do raznih nezaželenih nezgod.

Poleg tega ima zložljiv invalidski voziček tudi varen sistem zaviranja, zato ni skrbi da se oseba nebi mogla pravočasno ustaviti oziroma zmanjšati hitrost in zavirati.

Različne vrste invalidskih vozičkov na elektriko

Poleg tega pa poznamo tudi različne modele električnih invalidskih vozičkov, kot na primer pokriti električni invalidski voziček, potem obstajajo tudi takšni ki imajo veliko prostora za dodatno shrambo vaših stvari, ki jih potrebujete.

Seveda je njihovo delovanje popolnoma avtomatsko, vi damo pritisnite na gumb da izvršujete ukaze in vam ni potrebno popolnoma nič drugega. Le to, da ga tu in tam napolnite, saj so električni, kar potem pomeni, da potrebujejo priklop na električno omrežje, za polnjenje baterij.

Seveda je njihova največja pomanjkljivost cena, tako je izjemno težko najti voziček po kakovostni in nizki ceni, zaradi tega je pomembno, da si dodobra pogledate vse modele, ki so na voljo.

Invalidski električni skuter po dostopni ceni

Zagotovo se vam je dobro zdelo, ko ste zagledali invalidno osebo, ki se je sproščeno vozila v skuterju, ki je prilagojen posebej zanjo. Še dobro, da imajo invalidi v današnjem času takšne možnosti, saj je njihovo življenje pa tudi počutje lahko veliko prijetnejše.

Znano pa je, da invalidski električni skuter lahko doseže kar precejšnjo ceno. Ravno zato si nekateri takšne naprave ne zmorejo privoščiti oziroma si raje poskusijo poiskati rabljeno invalidsko opremo, ki je veliko cenejša, a morda zato nič manj kakovostna.

Na spletu vam je na voljo prodajalna z invalidsko opremo. Ponudnik prisega na odlično razmerje med kakovostjo in ceno električnih skuterjev za invalide ter drugih pripomočkov. Vse izdelke si lahko ogledate v spletni galeriji, za dodatno pomoč pa vam je ponudnik na voljo na spletnem naslovu, lahko pa ga pokličete tudi po telefonu. Kakovosten in ugoden invalidski električni skuter si torej lahko s pomočjo svetovanja naročite kar po spletu.

električni-invalidski-voziček

 

Preprosto premikanje za gibalno ovirane osebe

Električni invalidski skuter nudi gibalno oviranim osebam enostavno premikanje in opravljanje raznih dejavnosti, kot so odhod do trgovine, banke, pošte in podobno. Električni invalidski skuter je odlično dovršen, saj njegov motor premore 250W in je dovolj za vsakodnevno premagovanje ovir, zmogljivost z enim polnjenjem je približno  30 do 40  kilometrov, baterija  električnega invalidskega skuterja je zelo velika in sicer 24V 20Ah, kar je dovolj za približno 30 do 40 kilometrov,  to je seveda odvisno tudi od terena in teže voznika, ki električni invalidski skuter uporablja, čas polnjenja električnega invalidskega skuterja pa je približno 6 do 8 ur.

Ko se električni invalidski skuter napolni je ponovno na voljo za uporabo in vožnjo praktično kjerkoli. Pri električnem invalidskem skuterju  je zelo dobro urejen in narejen sistem zaviranja, ki je eden izmed najbolj pomembnih faktorjev in lastnosti pri električnem invalidskem skuterju. Zelo dobro narejen zaviralni sistem omogoča takojšnje zaviranje ali pa ustavljanje, takrat ko to oseba želi, zato je vožnja z njim popolnoma varna.

Električni invalidski voziček po meri uporabnika

Seveda imate možnost, da sami polegate ponudbo na internetu in si tako pomagate in naredite seznam želja, kaj bi bilo najboljše za vas. Tako boste lahko kar najbolj vedeli, kaj lahko dobite za kakšno ceno. Seveda pa je priporočljivo, da obiščete katero izmed poslovalnic in tam povprašate strokovnjake o tem, ti vam bodo seveda z veseljem svetovali o najboljšem nakupu po najboljši ceni. Cena pa je odvisna od modela in znamke.

Prodajalci pa vam ga mogoče celo oddajo za preizkušanje tako iz prve roke preizkusite, če je pravi za vas.

Seveda pa ne pozabite, da je to popolnoma vaša želja in izbira, zaradi tega morate izbrati nekaj takšnega, kar bo vam najbolj odgovarjalo.