postelja za dojenčka
Splošno

Postelja za dojenčka nameščena neposredno v bližini vašega ležišča

Postelja za dojenčka mora biti v prvi vrsti narejena iz najboljših ter popolnoma varnih materialov, ne sme vključevati prav nobenih ostrih robov ali česa podobnega. Nekateri med vami imate morda dovolj izkušenj in znanja ter tudi ves potreben material, da posteljo za malčka lahko naredite kar sami. A morda je veliko bolje, če izdelavo tako pomembnega kosa pohištva zaupate kar strokovno podkovanim proizvajalcem pohištva.

Postelja za dojenčka naj bi bila praviloma nameščena kar v neposredno bližino staršev, vendar ni zaželeno, da bi malček spal na istem ležišču kot njegova starša. V takšnem primeru je, na primer, odlična oziroma dobrodošla rešitev obposteljna posteljica, ki je navadno zasnovana tako, da se jo zlahka lahko nastavlja, na primer po višini.

Kakovostna postelja za dojenčka vam je na voljo tudi v specializirani prodajalni z otroško opremo, ki se nahaja tudi na spletu. Še preden se na ogled ali po nakup otroške opreme odpravite v fizične prodajalne z otroško opremo, si lahko vso opremo dobro pogledate kar s pomočjo spleta.

Otroški avtosedež in pravila uporabe

Otroški avtosedež je nujen del opreme za otroka. Pomemben je zlasti za to, ker ponuja največjo mero varnosti otroka med vožnjo. Četudi imate pri sebi vrhunsko zasnovan otroški avtosedež, to še zdaleč ne pomeni, da je otrok v njem popolnoma varen, če ne boste dobro prebrali navodil za uporabo samega avto sedeža.

V prvi vrsti vas strokovnjaki zelo pogosto opozarjajo na to, kako zelo pomembno je, da svojega otroka v bundi ali podobnih kosih oblačil ne spravljate v lupinico oziroma v avtosedež. Otroka je treba primerno sleči. Ob morebitnem trku je namreč dojenček oblečen v budno v lupinici zelo ogrožen.

Sicer pa vam je kakovostno zasnovan otroški avtosedež svetovno uveljavljenega proizvajalca po ugodnih cenah na voljo v znani spletni prodajalni z otroško opremo.