Električne kosilnice
Splošno

Sodobna oprema za delo okoli hiše

Za vsako delo se je pametno opremiti s sodobno opremo, saj nam ravno ta najbolj pomaga. Seveda lahko še vedno veliko opravimo kar na roke ali z ročnim orodjem, a skoraj vedno bodo rezultati boljši, če uporabimo prilagojeno motorno opremo in druge možnosti, ki uporabnika tudi razbremenijo in delo hitreje opravijo. Pri opravkih z vzdrževanjem urejene okolice okrog hiše so gotovo najboljša izbira izdelki Husqvarna.

Sodobne motorne žage

Husqvarna slovi po odličnih motornih žagah. Husqvarna 445 je najboljša izbira za večino domačih uporabnikov, saj gre za vrhunsko vsestransko žago iz srednjega cenovnega razreda. Ravno Husqvarna 445 pa predstavlja tudi mnoge prednosti sodobnih motornih žag – gre za zelo učinkovito žago z nizko porabo goriva, poleg tega je ergonomsko oblikovana in omogoča delo brez naprezanja. Zmanjšana je količina izpušnih plinov, pa tudi jakost hrupa pri delovanju. Uporabo olajša še enostaven pregled nad količino goriva, Smart Start funkcija s črpalko goriva za lahek zagon, seveda pa ne smemo pozabiti še na to, da Husqvarna 445 prepriča tudi s svojimi osnovnimi odlikami!

Sodobne kosilnice

Najboljšo izbiro za ljubitelje sodobne opreme za delo okoli hiše predstavljajo električne kosilnice, ki se v tej vlogi izvrstno obnesejo. Gre namreč za varčne in učinkovite izdelke, ki uspešno obdelajo površine vseh vrst. Električne kosilnice so na voljo v različnih izvedbah, s tem pa odgovarjajo željam in potrebam najrazličnejših uporabnikov. Spet pa lahko opazimo določene prednosti sodobne tehnologije v primerjavi s starejšimi modeli, predvsem imajo sodobne električne kosilnice prednost pred klasičnimi vrtnimi kosilnicami z bencinskimi motorji. Na dolgi rok se izkaže varčnost in odličen izkoristek električnega pogona, seveda pa pri tem izpostavimo še to, da je elektrika neprimerljivo cenejša od pogonskih goriv, torej bo pri dolgoročni uporabi opazen velik prihranek. Za nameček so električne kosilnice čiste in vzdržljive, zagotavljajo zelo prijetno uporabniško izkušnjo skozi leta uporabe.