led lenser
Splošno

Led lenser

Led lenser je podjetje, ki ima dolgoletno tradicijo in zgodovino. Led lenser je znano predvsem po svetilkah in nožih, ki so narejeni iz vrhunskih in trpežnih materialov. Trpežni materiali pri izdelkih so ključnega pomena, saj imajo le ti potem zelo dolgo življenjsko dobo, kupci pa imajo zelo dobro potrošniško izkušnjo, saj jim izdelek služi dolga leta, kot nov.

Kako je nastalo podjetje Led lenser?

Bilo je leto 1993, ko sta brata Rainer in Harald Opolka v Beelitzu, jugozahodno od Berlina, ustanovila trgovsko podjetje za nože, škarje in drugo jekleno blago pod imenom Stahlwarenkontor GmbH. Leta 1997 se je podjetje preselilo v Solingen pod imenom Zweibrüder Stahlwarenkontor GmbH, kjer ima še danes svoj sedež in kjer še vedno odlično posluje. Prostori podjetja se nahajajo v prenovljeni nekdanji tovarni steklarskih obratov Mathildenhütte.

Izdelki podjetja Led lenser so prejeli ogromno število nagrad, kar nakazuje na to, da so njihovi izdelki narejeni res kakovostno in da se nakup pri Led lenserju zagotovo splača. Led lenser ima konkurenčne in dostopne cene, saj želijo svoje izdelke ponuditi vsem ljudem, ki bi si to želeli. 

Produkti podjetja Led lenser

Produktov tega podjetja je zares ogromno število. Pri njih je možno najti najrazličnejše produkte, katere drugje težko najdete po takšni kvaliteti. Zelo priljubljene so svetilke. Na voljo imajo ročne svetilke, reflektorje in podobno.

Žarnice pri svetilkah Led lenser so zasnovane tako, da je njihova uporabnost oziroma življenjska doba zares dolga. Narejene so iz kakovostnih materialov, ki se ne uničijo kar tako. Nekateri modeli Led lenser  svetilk so opremljeni tudi s plavajočim polnilnim sistemom, ki omogoča induktivno polnjenje brez majhnih ali napačnih vtičev. Svetilke imajo na koncu kovinsko stikalo, ki deluje kot magnetni kontakt s polnilno postajo, kar pomeni da ne potrebujete direktne električne energije za napolnitev same svetilke. Svetilke Led lenser so na voljo preko spleta ali v boljših trgovinah.