Splošno

Šola kajtanja za vse starosti nad 8 let

Ali tudi vas zanima, kako je kajtati? Ste morda razmišljali o tem, da bi sebi ali pa svojim bližnjim privoščili nek začetni ali nadaljevalni tečaj kajtanja? Bi morda s tečajem kajtanja želeli popestriti počitnice svojim otrokom? Potem ste definitivno na pravem mestu, saj vam želim na podlagi svojih izkušenj priporočiti ponudnika, ki vam v sklopu svojih storitev nudi različne tečaje kajtanja za vse starosti nad 8 let. 

O katerem ponudniku govorim?

Na tem mestu vam gotovo priporočam, da preverite ponudbo pri šoli kajtanja, ki se imenuje Kanzakite. To je šola, ki deluje že več kot deset let s pomočjo strastne ekipe, katera ves čas skrbi za nove metode učenja, da je pot do samostojnega kajterja vsakomur kar najbolj enostavna, zabavna, učinkovita in pa seveda tudi varna. V ponudbi lahko najdete začetni tečaj, nadaljevalni tečaj ali pa pro rider tečaj, kateri je v bistvu namenjen pridobivanju znanja skakanja in raznih trikov na vodi. 

Priporočam vam, da na lastne oči preverite spletno stran omenjene šole kajtanja in tako preberete več podrobnosti glede tistih sklopov, ki vas bolj zanimajo. Za vsa dodatna vprašanja in rezervacijo termina se seveda obrnite na osebje omenjene šole, saj verjamem, da vam bodo z veseljem pomagali pri pravi izbiri tečaja in tudi lokacije. Na spletni strani pa preverite izbrane lokacije, cene in tudi opise inštruktorjev, ki bodo vam ali pa vašim otrokom približali kajtanje do te mere, da boste/bodo lahko samostojno uživali na vodi.